Over ons

Wie zijn wij?

L.van der Sluis tegelwerken is opgericht in 1996. Door onze jaren- lange ervaring in de tegelzetbranche bent u bij ons aan het juiste adres voor het vakkundig aanbrengen van al uw tegel- en natuursteenwerk. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een flexibel en modern tegelzetbedrijf met een goede naamsbekendheid in de regio Zuid-Holland en een grote klantenkring van aannemers, projectontwikkelaars en particulieren.

Goede adviezen, kwaliteit en service.

U kunt ons opdracht geven voor o.a. uit het aanbrengen van tegelwerk in keukens, badkamers en toiletten, keramische vloeren, waarvan de grootformaat tegels tot 120 x 120 met regelmaat worden verwerkt, natuursteenvloeren (binnen en buiten), mozaïek, vloertegelwerk in specie, terrasvloeren, trappen ,enz.  Ook de uitvoering van uw grote tegelproject is voor ons geen probleem.

Producten

  • Door de toenemende vraag van onze opdrachtgevers of zij ook de tegels via ons konden bestellen, heeft u vanaf 2008 een ruime keuze in een eigen showroom, onder de naam "Tegelhandel van der Sluis".
  • In onze showroom vindt u een ruim assortiment wand- en vloertegels. Zowel particulieren als aannemers krijgen door ons geleverd. Ook bent u  aan het juiste adres voor een natuursteenvloer waarvan wij een ruim aanbod aan u kunnen tonen en u kunnen adviseren over de aanschaf en het onderhoud van uw vloer.
  • U kunt eventueel bij één van onze leveranciers een partij natuursteen naar uw keuze uitkiezen zodat u weet wat voor vloer u krijgt.
  • Een natuursteenvloer is tenslotte een vloer die u voor uw leven neemt en het aanbrengen vereist dan ook een gedegen stuk vakmanschap.
quote

Over ons

Wij zijn aan-
gesloten bij: